walbers20

ID Solar

Compact, elegant en uiterst betrouwbaar.
iD SOLAR is een zeer eenvoudig rolluikconcept op ZONNE-ENERGIE dat werd gelanceerd begin 2010. Altijd uitgerust met een radiogestuurde 12V motor, een handzender en een compacte kast van 130mm of 165mm, ongeacht welke hoogte of breedte het rolluik heeft.
 

iD SOLAR is STEEDS beveiligd tegen optillen in gesloten toestand. Het is een zeer goede keuze voor wie een betrouwbaar rolluik zoekt tegen een gunstige prijs. En met 7 jaar garantie op alle onderdelen!

iD SOLAR mono (voorzet) of iD SOLAR tradi (inbouw) kunnen uiteraard ook geleverd worden met een radiogestuurde HYBRIDmotor op 230V (dmv slechts 2 draden), met een ingebouwde accu waarmee in geval van een stroompanne nog 10 bewegingen kunnen worden gedaan.

iD SOLAR is voorzien van een zonnecel vooraan op de kast (ca 9cm hoog en 30cm breed) en een radiogestuurde 12V motor en is 100% draadloos. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.
iD SOLAR krijgt standaard 7 jaar garantie mee, op alle onderdelen, dus ook op zonnecel, accu en motor.
 
Vanaf vandaag is ook de iD SOLAR OR met kantelbare lamellen op de markt. Een rolluik met jaloezie-functie die zorgt voor ventilatie, lichtregeling, zonwerin EN inbraakbeveiliging.
 
Betrouwbaar concept

iD SOLAR is een eenvoudig maar zeer betrouwbaar rolluikconcept. Snel te monteren en ZONDER stroomaansluiting.

De iD SOLAR rolluiken zijn standaard uitgerust met een radiogestuurde motor en compacte handzender voor het beste comfort.

Dè doorbraak in aandrijving op zonne-energie in de rolluikenwereld is het iD SOLAR rolluik. Dankzij een ingebouwde accu die de 12V motor voedt, is een rolluikmontage kinderspel. 4 schroeven en het werkt. Geen kabels naar binnen doorboren, geen kapwerken, geen kabelgootjes en vooral … geen tijdverlies voor de electrische aansluiting. Want iD SOLAR is 100% draadloos !